Contact: +31 (0)20 238 8800 | info@acibademimc.com

Dr. Bas Pijnenburg is thans werkzaam bij ACIBADEM International Medical Center te Amsterdam Sloterdijk. Als orthopedisch chirurg behandelt hij patiënten met diverse klachten. Evenwel is ‘voet en enkel’ zijn speciale aandachtsgebied. Dr. Pijnenburg heeft een lange ervaring in dit specifieke veld opgedaan waaronder ook de plaatsing van enkelprothesen.

Bas voor enkelprothesenl

 

CURRICULUM VITAE

Ik ben mijn carrière als fysiotherapeut begonnen en volgde hierna de studie Geneeskunde aan de Universiteit van Amsterdam.

Aansluitend heb ik mijn opleiding Orthopedie in het AMC gevolgd. Daar deed ik ruime ervaring op in de prothesiologie: heup, knie, resurfacing van de heup en enkelprothesiologie.

Tot maart 2009 werkte ik als orthopedisch chirurg in het Diakonessenhuis Utrecht/Zeist. Daar heb ik mij gespecialiseerd in de sportorthopedie en in het bijzonder in de behandeling van sportletsel van de enkel en de knie.

In 2006 promoveerde ik aan de UvA op de diagnostiek en behandeling van acuut enkelletsel.

Vanaf 2009 was ik werkzaam bij Ziekenhuis Amstelland te Amstelveen en medio 2017 ben ik vol enthousiasme gestart bij ACIBADEM als orthopedisch chirurg.

 
Wilt u meer weten over uw dokter?

Kijk dan op de website van ACIBADEM International Medical Center

Of stel uw vraag via het contactformulier op deze website.